ÁSVÁNYGYAPOT(tető, födém, válaszfal)

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

 

Ásványgyapot akciós áron 

Az otthon hőveszteségére sokan a téli időszakban figyelnek fel, mert a fűtési szezonban több energiát fogyasztunk. Egy családi házban akár 30-40 százalék is lehet a hőveszteség, mely a tető felé távozik, így érdemes a tető, födém szigetelésébe belevágni. A legjobb megoldás, ha ásványgyapotot választunk, mely most akciós áron érhető el. Ez a megoldás akár 70-80%-kal kedvezőbb áron elvégezhető, mint a külső hőszigetelés, télen-nyáron elvégezhető, és még szakember sem szükséges hozzá.

Webshopunkban mind a raklapos, mind a bálás kiszerelés megtalálható, így bármelyik mellett dönthetsz, és a kedvezményes árak mellett még szaktudással is segítjük a munkát. Látogass el oldalunkra és válaszd ki, melyik fajtáját szeretnéd!

 

-------------------------

Prémium minőségű szigetelő termékek

Termékeink egytől egyig kiváló magyar, prémiumkategóriás árucikkek, így azokat bátran ajánljuk vásárlóinknak, akiket szaktudásunkkal is támogatunk. Minden kérdést megválaszolunk, tedd fel azt a hét bármely napján, akár e-mailben, akár a chatboxunkon keresztül. Ha a telefonszámodat megadod, akkor kollégánk visszahív, hogy a kérdéseket megbeszéljétek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a megrendeléseket rekordidő alatt feldolgozzuk, és a termékeket 48 órán belül ingyenesen, az ország bármely pontjára kiszállítjuk. A kedvező árak és a szakmai segítség mellett ezzel is támogatjuk vásárlóinkat.

Nagy örömünkre több ezer látogató jár évente oldalunkon, akik egy része visszatérő vásárló, de számos új megrendelőnk is van. Ásványgyapot táblás és bálás termékeinket megtekintheted oldalunkon.

Ásványgyapot a tökéletes szigetelésért akciós áron

Ásványgyapot hőszigetelőt főleg a tetőtér szigetelésére használhatunk, hisz az ár-érték arány miatt ez az anyag a legmegfelelőbb. A legfontosabb alkotóelemei a kőzetgyapot és az üveggyapot. Fontos, hogy milyen arányban szerepelnek ezek az anyagok a gyapottípusokban. A jobb minőség elérésének érdekében az alkotóelemeknek 50-70%-ban jelen kell lenniük a gyapottípusban, úgynevezett rostok formájában.

Ez a szigetelőanyag mind hangszigetelés, mind hőszigetelés terén igen jó tulajdonsággal rendelkezik. Megvásárolható táblás és tekercses kiszerelésben. Bár azt rebesgetik, hogy a táblás kiszerelés viszonylag szilárdabb, igazából nincs különbség a két kiszerelés között. Válaszd bátran bármelyiket!

Így rendelj az oldalról

A weboldal kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk annak kialakítására, hogy könnyen kezelhető legyen, és az odalátogatók mindent megtaláljanak, amit szeretnének. A rendeléshez szükséges információk minden oldalon elérhetőek, illetve a chatbox is, ahol a hét bármely napján szakmai útmutatást lehet kérni.

A webáruház minden oldalának felépítése ugyanaz. A bal oldalon, egymás alatt megtalálhatóak a rendeléssel és a házhoz szállítással kapcsolatos információk és alatta a top 10 termékek, melyek között szintén érdemes mindig szétnézni. Jobb oldalon pedig a chatbox ugrik fel, ahol bármikor felteheted kérdésedet, mi pedig válaszolunk akár hétvégén is. Középen pedig a kategória termékei találhatóak, melyek közül egy kattintással választhatsz.

Ha megvan, amire szükséged van a szigeteléshez, akkor már csak a megrendelés van hátra. Ellenőrizd a kosár tartalmát, majd add meg a szállítási adatokat, és válaszd ki a számodra kedvező fizetési feltételeket. Lehetőség van előreutalni, készpénzzel és bankkártyával is fizetni. Ha a megrendelésedet leadtad, akár már másnap nálad lehet a szigetelőanyag az ország bármely pontján. Nézz körül az oldalon, hogy mielőbb kezdődhessen a munka!