BELTEP FACADE 95 alaprendszerek(0.034!)

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

 

A kőzetgyapot hőszigetelők közül ebben a kategóriában a Beltep Facade 95 alaprendszereket találod. Ha emellett az alapanyag mellett teszed le a voksod, akkor a legjobb helyen vagy. Itt ugyanis a kiváló Fehérorosz gyártmányú Beltep kőzetgyapot lapok minőségi, hazai gyártású Thermomaster homlokzati ragasztóval és üvegszövethálóval egészülnek ki. Ez pedig garantálja a minőséget, időtállóságot, megfizethető áron.
Válaszd a kiváló ár/érték arányt, a mindössze 0,034-es hővezetési tényezőt és az egyedülálló hangszigetelési képességet! Kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Nálunk, a premiumhoszigeteles.hu webáruházban a legkiválóbb gyártók bevált, minőségi termékeivel várunk téged. Nagy számban találhatóak meg a kínálatunkban a hőszigetelő alap- és teljes rendszerek. Sok EPS alapú van köztük, de az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező kőzetgyapot alaprendszereket is megtalálod nálunk. Ebben a kategóriában ezek közül is a minőségi Fehérorosz Beltep márkát találod, a hazai Thermomasterrel kiegészítve.

Miért jó választás a kőzetgyapot?

Ahogy a nevéből is kiolvasható: kőzetből készült, de gyapotszerű szerkezettel bír. Mindez számos tulajdonságában visszaköszön. Erős anyaga nagyon időtálló, ráadásul tűzálló is akár 1000 Celsius-fokig, és magas hőbevitel esetén sem történik füstképződés.
Szellős a szerkezete, de ez nem hátrány, hanem előny, ugyanis a szálas szerkezetben megbújó levegő kiváló hőszigetelő tulajdonságot kölcsönöz neki. Ennek köszönhető, hogy a hővezetési tényezője mindössze 0,034, ami kiváló érték! Emellett páraáteresztő képességének köszönhetően remek fegyver a penészesedés ellen is.
Hogy mindemellett még nagyon jó zajszigetelő képességgel is bír, az már csak hab a tortán. De ezen tulajdonságának köszönhetően is közkedvelt forgalmasabb utak mellett.

Mit tartalmaznak a Beltep Facade 95 alaprendszerek?

Ahogy azt már említettük is, találsz a kínálatunkban teljes és alaprendszereket is. Ebben a kategóriában ez utóbbiak közül a Beltep-et vásárolhatod meg. Nézzük is, hogy mit kapsz tőlünk, ha ezeket választod.
A csomag tartalmaz Beltep Facade kőzetgyapot lemezeket a választott vastagságból. Ezek 0,034 W/(m.K) hővezetési tényezővel rendelkeznek, és a méretük 600 x 1000 mm. A lapok műszaki adatlapját megtalálod a termékoldal alján további tulajdonságokkal.
Emellett benne van még a csomagban a Thermomaster Rock homlokzati ragasztó is, valamint a Masternet 160 Classic White üvegszövetháló is.
Így a lapok és az üvegszövetháló ragasztását meg tudod oldani a vásárolt anyagokkal. Amikre még szükséged lesz ezeken kívül, azok a dübelek
Teljes rendszereink a fentieken felül tartalmazzák az alapozót és a nemes vakolatot is!

Árak, rendelés, segítségnyújtás

A kategóriában található termékek között az a különbség, hogy más-más lapvastagságot tartalmaznak, de ezt láthatod is a nevükben feltüntetve. Az egységárak nem laponként, hanem négyzetméterenként értendők, hogy könnyebb legyen kiszámolnod a kívánt mennyiség vételárát.
A rendelhető mennyiséget a termékoldalon látod. Ez a legkisebb vásárolható egység, melyet a bálaméret határoz meg. Ha egy bála például 1,2 négyzetméter, akkor tudsz rendelni 1,2, 2,4, 3,6 négyzetméterrel, és így tovább. A “+” és “-” jelekkel beállítod a rendelni kívánt mennyiséget, majd mehet is a kosárba.
Bal oldalon megtalálod a házhoz szállítással kapcsolatos információkat. Ilyen a minimális rendelési összeg, illetve az ingyenes házhoz szállításhoz szükséges rendelési összeg.

Ha minden infó ellenére kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken.