FAKRO tetőablakok(-30%)

Tetőablak info:  06 20 498 8770

E-mail: ertekesites@premiumepitoanyag.hu

---------------

Minden 2022.09.25-ig leadott megrendelés kiszállítása kérhető 2022.10.31-ig bármikor (készlettől függően) és nincs szükség előlegre sem!

---------------

Szállítás készleten lévő termékek esetében 2-3 munkanapon belül!

---------------

A tetőtéri ablakok nem csak kényelmes használatot, de stílusos megjelenést, hatékony funkcionalitást és biztonságot nyújtanak. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Az innovatív terméktulajdonságok bevezetésével mára a FAKRO megoldásai iparágigi szabvánnyá váltak.

Az olyan funkciók, mint az automata szellőzés, ami optimális mennyiségű friss levegőt biztosít, vagy a biztonságtechnikai szempontból úttörő, betöréssel szembeni védelmet biztosító topSafe® rendszer a jövőt hozta el a mába, míg a környezettudatos, fenntartható technológiának köszönhetően a FAKRO az egyik legenergiahatékonyabb tetőablakot alkotta meg.

A FAKRO széles termékválasztéka segítségével a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. A kínálatunkban megtalálhatóak felnyíló és billenő tetőtéri ablakok, térdfalablakok, felülvilágítók, füstelvezetők, tetőkijárati felülvilágító ablakok is. Ezeket egészítik ki reluxáink, külső és belső redőnyeink, napellenző rolóink és Z-WAVE távvezérlő rendszereink.

A gyártó által vállalt garanciális időszakok:
Felülvilágító ablakokra, tetőtéri ablakokra és hőszigetelő tetőkibúvókra burkolókerettel együtt a vásárlás napjától számított 10 év.
Hagyományos tetőkibúvókra burkolókerettel együtt a vásárlás napjától számított 5 év.
Padlásfeljáró lépcsőkre a vásárlás napjától számított 3 év.
Rolókra és árnyékolókra, elektromos kiegészítőkre a vásárlás napjától számított 2 év.
Fénycsatornákra a vásárlás napjától számított 7 év.

 

Minden termékünkre garanciát vállalunk a beszállító/gyártó által szavatolt módon.
A termékek visszamondására vonatkozólag a beszállító/gyártó szállítási feltételei mérvadóak.
Az ASZF a gyártó oldalán elérhető.