ÚJ! A-Therm F100 ETICS Kőzetgyapot alaprendszer(0.035)-NAGY RAKTÁRKÉSZLETTEL!

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

Ebben a kategóriában a kiváló minőségű A-Therm F100 Etics kőzetgyapot alaprendszert találod, ár/érték arányban az ország egyik legjobb ajánlata. 
Az A-Therm Etics kőzetgyapot amellett, hogy nem éghető anyag, nagyon jó hangszigetelőként is működik.
Minőség, időtállóság, megfizethető áron!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Itt a premiumhoszigeteles.hu webáruházban kiváló gyártók bevált, minőségi termékeit éred el. Nincs ez másként ebben a kategóriában sem!

Mit tartalmaz egy A-Therm F100 Etics kőzetgyapot alaprendszer?

Írtunk már korábban az alaprendszerekről és a teljes rendszerekről
Az A-Therm F100 Etics kőzetgyapot alaprendszer tartalmazza a kőzetgyapot lapokat 600 x 1000 mm-es méretben az általad választott vastagságban, hővezetési tényezője 0,035 W/mK. A Thermomaster Rock homlokzati ragasztót (8kg/m2) és a Masternet 160 Classic White üvegszövethálót (1,1/m2).
A szakszerű beépítéshez szükséged lesz még dübelre (6db/m2), élvédőre és indító profilra
A rendszer elemeinek anyagszükségletét a Gyártó ajánlásával számítottuk ki, azonban ha ennél többre van szükséged, akkor a rendszer elemeit külön-külön is meg tudod vásárolni áruházunkban.

Így kalkulálj

Nem fogsz tudni egyetlen négyzetmétert rendelni, ugyanis a minimálisan vásárolható mennyiséget a hőszigetelő lapok bálamérete határozza meg. Az árak viszont négyzetméterben vannak feltüntetve a könnyebb számolás érdekében. Így ha tudod, hogy hány négyzetméterre van szükséged könnyen kiszámolhatod, hogy az mennyibe fog kerülni. Bálánként tudsz rendelni, a plusz/mínusz gombokkal tudod növelni vagy csökkenteni a rendelendő mennyiséget.
Ha tudunk még valamiben segíteni, keress minket telefonon, chat boxon, vagy e-mail.

Ezért válaszd a kőzetgyapotot

Erős és időtálló anyagról van szó, ami ráadásul tűzálló is, hiszen akár 1000 Celzius-fok sem okoz neki gondot és a magas hőbevitel ellenére sem történik az anyagnál füstképződés.
A hővezetési tényezője mindössze 0,035 W/mK, ami nagyon jó érték, emellett teljes keresztmetszetében hidrofóbizált, azaz víztaszító. Remek fegyver a nem kívánatos nedvesség, egyúttal a penészesedés ellen is!
Már számos kiváló tulajdonságát említettük, de nem említettük még a hangszigetelő képességét. Nyitott szálszerkezetével a beeső hanghullámokat elnyeli, szigeteli. Sokan ezt a típust választják pl. forgalmasabb útszakasz mellett épülő házuk hőszigetelő anyagként.