Homlokzati kőzetgyapot rendszerek színvakolattal-AKCIÓS ÁRAK!

 

Rendelj mai árakon és a kiszállítást kérheted 06.30-ig bármikor!

Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor.

------------------------              

Minőségi kőzetgyapot szigetelési rendszerek

A kőzetgyapot szigetelés az egyik legkedveltebb és legkeresettebb megoldás, hiszen tartós és kifogástalan hőszigetelést biztosít amellett, hogy rendkívül jó páraáteresztő képességekkel rendelkezik és nagyon jó hangszigetelő is.

Emellett pedig éghetetlen, gátolja a tűz terjedését és védi a falat.

Az általunk kínált rendszerek már árban is felveszik a versenyt a polisztirol szigeteléssel, ráadásul 10 év garancia is vonatkozik rájuk.

A választékban biztosan megtalálod a céljaidhoz illő kőzetgyapot típust és vastagságot, szakértőnk pedig online chat keretében is áll rendelkezésedre, hogy jó döntést hozz.

------------------------

------------------------

 

A kőzetgyapot szigetelés előnyei

A kőzetgyapot szigetelőanyagok népszerűségének elsődleges oka, hogy minden olyan pozitív fizikai és kémiai tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és hosszú távon is tartós hőszigeteléshez. Ráadásul nem pusztán a hideg ellen nyújtanak hathatós védelmet, de mérsékelik a rendszeren belüli hőmozgást, továbbá meggátolják a vonalmenti hőhidak keletkezését, valamint a páralecsapódást is. Emellett könnyen megmunkálható és rendkívül sokrétűen felhasználható alapanyagnak számítanak.

Mindezek következtében a kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek ideális választásnak bizonyulnak a homlokzati szigeteléshez. Azon túl, hogy alkalmazásukkal nagymértékben növelhetjük az épület energiahatékonyságát, a kőzetgyapot kimagasló hangszigetelő képességének is nagy hasznát vehetjük, ha például forgalmas utak mentén helyezkedik el ingatlanunk.

Födémek, álmennyezetek vagy válaszfalak szigeteléséhez raklapos és bálás kiszerelésben is kapható ásványgyapot szigetelőanyagainkat ajánljuk.

Kiváló hőtartó akár évtizedek múltán is

A speciális gyártástechnológiával előállított kőzetgyapot kiváló alak- és mérettartó, vagyis nem zsugorodik, nem tömörül az anyag évtizedek múltán sem, ennek köszönhetően pedig az előnyös hőtechnikai képességeit sem veszíti el.

Webáruházunkból minden szükséges alapanyagot és eszközt beszerezhetsz a szigeteléshez kedvező áron. Válogass kedvedre prémiumminőségű termékeink közül!