Lábazati Isomaster(XPS)alaprendszerek

A lábazati Isomaster XPS alaprendszerek a tökéletes választást jelentik a lábazat megfelelő szigetelésére. Ezek a termékkombinációk minden kritériumnak megfelelnek, ha vízálló alaprendszert keresel, ráadásul ár/érték arányban verhetetlenek a piacon!

 

Nem csak magyar termékekről van szó, de prémium minőségről is, melyet akár ingyen is kiszállítunk neked az ország egész területére. A legjobb helyen vagy, ha kiváló vízálló hőszigetelő rendszert keresel. Az Isomaster XPS alaprendszer egy tartós megoldás, amire 10 év garanciát is adunk.

------------

2022.09.16Gyártói előrejelzések alapján 10.01-től 5-20% áremelkedés várható. 
Vásárolj most egyedi, kedvezményes árainkon és a kiszállítást kérheted 10.31-ig bármikor!

 Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor!

------------

          Ár/érték arányban a legjobb ajánlat!

 

------------

------------------------

A lábazati alaprendszerek tartalmazzák/1m2:

  • ISOMASTER XPS SVW lapok x cm 1m2
  • Thermomaster Fix Premium polisztirol ragasztó 5-6kg/m2
  • Thermomaster Solid üvegszövetháló 1.1 m
Nézet:
Sorrend:
 

Bár már egyre többen felismerik és áldoznak is rá, még mindig sokan nem tudják, mennyire fontos a megfelelő hőszigetelés. Pedig nem csak egyéni érdekről van szó, hanem mindenkinek fontos a megfelelő szigetelés megléte. Ezzel tudjuk ugyanis meggátolni a felesleges energiapazarlást, ami összességében jó hatással lesz a bolygónk egészére!

 

A hőszigetelés nagyon lényeges

 

Érdemes szem előtt tartani a kollektív mellett az egyéni előnyöket is, melyből több is van. A megfelelő hőszigetelő rendszer kiépítésével jelentősen tudjuk csökkenteni a fűtési költségeket, ami már önmagában is nagy előrelépés. Nem véletlen, hogy ezt a megoldást egyre többen választják. Főleg a régi, elavult építőanyagokból épült házak esetén jelentős a hőveszteség. És hát ki szeretné az udvart fűteni télen, vagy nyáron az utcát hűteni? Senki.

 

Úgy tudunk télen melegebbet varázsolni az otthonunkba, hogy közben nem használunk hozzá több energiát. Ez gyorsabb felfűtést és lassabb kihűlést is jelent, tehát összességében is jobb lesz a hőérzetünk. Emellett nem elhanyagolható tény az sem, hogy jelentősen megnő a ház eladhatósága és az értéke.

 

Érdemes komplett hőszigetelő alaprendszerekben gondolkozni, mert ezekben szinte minden benne van, amire szükségünk lesz. Ráadásul 10 év garanciát is adunk hozzájuk, ami ebben az árkategóriában elérni egyedülálló.

 

A vízálló megoldás: lábazati Isomaster XPS alaprendszerek

 

Lábazat, pincefal vagy zöldtető hőszigeteléséhez keresel megfelelő anyagokat? Jó helyen jársz, itt vannak azok az XPS alaprendszerek, melyekre szükséged lesz. A legtöbben talán inkább az EPS-t, azaz az expandált polisztirolt ismerik, legfőképp hungarocell néven. De ha teljesen szeretnéd szigetelni a házad, akkor nem állhatsz meg a homlokzatnál, a lábazatot is védeni kell a hővesztéstől. Ez is rengeteget számít, így nem kihagyható lépés. Itt kerülnek képbe az XPS lapok, avagy az extrudált polisztirol lapok. És ahogy már írtuk is, ezeknél is rendszerben érdemes gondolkozz, már csak a 10 éves garancia miatt is!

 

Több hasznos tulajdonsága van az XPS lapoknak, melyek az itt található rendszerek alapját képezik. Az, hogy kiváló a hőveszteség ellen, az alap. De ezenfelül érdemes tudni róla, hogy gyakorlatilag lépésálló és kiváló hangszigetelő is egyben.

 

Mi van egy XPS alaprendszerben, és mi nincs?

 

Az XPS alaprendszer az alábbiakat foglalja magába:

 

  • XPS SVW lapok
  • Thermomaster Premium polisztirol ragasztó
  • Thermomaster Solid üvegszövetháló

 

Vannak viszont olyan kiegészítők, melyekről neked kell pluszban gondoskodnod (megrendelned a webáruházunkból). Ezek az alábbiak:

 

  • Dübelek (szükséges mennyiség kb. 6 db négyzetméterenként)
  • Élvédők
  • Ablakcsatlakozók
  • Balkonprofilok

 

Így tudsz rendelni

 

A rendelés menete nagyon egyszerű. Az alaprendszerek közül válassz az XPS lap vastagságának megfelelően (ez benne van a termék nevében). Majd a termékoldalon add meg, hogy hány négyzetméterre elég alapanyagot szeretnél rendelni, és már mehet is a kosárba.