Raklapos gipszkarton-Ingyenes országos kiszállítással!

A gipszkarton utólag szerelt válaszfalak, álmennyezetek, előtétfalak, tetőtér beépítések burkolóanyagaként, illetve szárazvakolatként alkalmazható normál, impregnált és tűzgátló kivitelben egyaránt. Ennélfogva belsőépítészeti és egyéb esztétikai igények kielégítésére tökéletesen alkalmas.

Szárazépítészeti ismertető-MASTERPLAST

Raklapos gipszkarton

 

Ha a legjobb árú gipszkartont keresed, akkor a raklapos gipszkarton számodra a legjobb választás, tehát a legjobb helyen vagy! Bár beszerezhető nálunk táblánként is, ennél jobb ár/érték arányban nem fogod tudni megkapni.

 

Amennyiben pedig komoly építkezésbe, belső tér átépítésébe, terek leválasztásába kezdtél, akkor bizonyára nem 1-2 táblára lesz szükséged. Ráadásul nálunk már akár egyetlen raklap megrendelésével (ha összege meghaladja a bruttó 190.000 Ft-ot) is ingyen szállítást biztosítunk. Utólagos válaszfalakhoz és tetőtér beépítéshez válaszd raklapos gipszkartonjainkat!

Nézet:
Sorrend:

A legjibb helyen vagy, ha bővíted a házad, mert ennél jobb minőségben nem fogsz tudni hozzájutni a szárazépítészeti alapanyagokhoz. A raklapos gipszkarton tökéletes választás, ha a belső tér átépítésébe vagy a tetőtér beépítésébe kezdesz. De ha felújítasz, álmennyezetet alakítasz ki, akkor is kiváló megoldást jelentenek a nálunk kapható gipszkartonok. Válassz most legalább 200.000 Ft értékben a kínálatunkból, és ingyen házhoz szállítjuk akár 48 órán belül Magyarországon bárhová!

 

Ha csak egy kicsi kell, és akkor is, ha több

 

Legyen szó akár egyetlen tábláról vagy egy egész raklapról, nálunk megtalálod azt a megfelelő kiszerelést a gipszkartonokból, amire szükséged van. Bármilyen szárazépítészeti megoldásban is gondolkozol, nálunk megtalálod hozzá a megfelelő alapanyagokat.

 

Miért jó választás a szárazépítészet és a gipszkarton?

 

Ezen építőipari megoldásnak az a lényege, hogy felesleges víz hozzáadása nélkül tudunk vele építeni. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy építesz egy vázat profilokból. Ezekhez vannak különböző rögzítésre, toldásra szolgáló kiegészítők, melyeket szintén meg tudsz nálunk vásárolni a webáruházban. Ezek pl. a csavarok, toldók és függesztőhuzalok. És erre jönnek majd rá az ebben a kategóriában is megvásárolható különböző gipszkartonok.

 

Mivel víz nélküli építésről van szó, így nem kell várnod a száradásra. Így jobban halad az egész kivitelezés, és még olcsóbb is, mint a hagyományos megoldások. Ennél egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb módja nincs a belső terek kialakításának.

 

Milyen típusú raklapos gipszkartonok vásárolhatóak?

 

Vannak a hagyományos gipszkartonok, melyek a nevükhöz hűen gipszből és kartonból készülnek. De ott vannak még az impregnált és a tűzgátló típusok is. Ráadásul már a termékek nevéből is jól láthatod, hogy melyik milyen vastag (9,5 mm-15 mm).

 

Az impregnált típus esetén a hosszanti gyári élek mentés erős (zöld színű) papírbevonattal borított gipsztábláról van szó. Ezek vízfelvételt csökkentő adalékanyaggal (GKBI) készülnek. Míg a tűzgátló típus esetén a hosszanti gyári élek mentés erős (vöröses árnyalatú) papírbevonattal borított gipsztábláról van szó. Ezek pedig növelt tűzállóságot biztosító száladalékkal (GFK) készülnek.

 

A felhasználási területeket nézve számos lehetőséged van. Növelt tűzállóságú válaszfalakat, előtétfalakat vagy álmennyezetet is készíthetsz, de a tetőtér beépítéséhez is kiváló választás. Az impregnált változat pedig tökéletes választás kis forgalmú WC-k vagy teakonyhák kialakítása esetén.

 

Bármelyikre is van szükséged, bármelyiket is válaszd, tökéletes megoldást jelentenek az egyedi igényekre. Kiváló belsőépítészeti megoldásokat tudsz velük kivitelezni, megfelelő térelválasztóként vagy designelemként szolgálnak.

 

Ha segítségre lenne szükséged

 

Ha segítséget szeretnél a választáshoz, keress minket elérhetőségeinken vagy az online chaten. Szaktudásunkkal segítünk neked mindenben!