Akciók

 

Hőszigetelés info:   

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/328-7590

 

Tetőablak info:   

0620/498-8770

 

Iroda:   

0622/876-037

 

------------

 

  2021.12.07. Raktárkészlet információ:

 

1.-Gyapotok(födém)-rendelhető státuszban lévők szállítása  januárban de rendeléseket felveszünk a mostani akciós árakon.

Fizetés szállításkor, nincs szükség előlegre.

2. Kőzetgyapot vakolható/homlozati rendszerek:

Folyamatos kiszállítások a megrendelések sorrendjében, változó raktárkészlet.

---

Várható gyapot áremelkedés 2022-es megrendelések esetén akár 20-70% is lehet- bizonyos gyártói előjelzések alapján.

------------

3.-Polisztirol (Hungarocell, EPS-100, Grafitos, XPS /rendszerek) - a beszállítás folyamatos, szállítási idő 3-10 nap.

Minden megrendelés kiszállítása kérhető 2022.01.31-ig bármikor- így nálunk még 2021-és árakon tudsz 2022-ben is szigetelni!

 

                                 

                                                                  

                                                 

Prémium minőségű szigetelő termékek

Nézet:
Sorrend:
 

Ha igazán jó áron szeretne hőszigeteléső rendszerekhez vagy kiegészítőkhöz jutni, érdemes végigböngésznie akciós termékeinket, melyek között EPS, lábazati vagy éppen kőzetgyapot típusok is szerepelnek. A 10 év garancia természetesen ebben az esetben is érvényes, amennyiben komplett hőszigetelő rendszert vásárol, és az ingyenes házhoz szállítást is igénybe veheti. Csapjon le a legjobb ajánlatainkra, rendeljen még ma!

A napjainkban épülő házaknál elengedhetetlen a hőszigetelés, illetve sok régebbi épület hőszigetelési munkálatai is folyamatosan zajlanak. Ezzel jelentősen csökkenthetjük a fűtési költségeket, így a családi kasszában is több marad. A falak hőingadozása csökken, ahogy a falszerkezetben kialakuló hőhidak negatív hatása is. Kevésbé fordul elő párakicsapódás és ezáltal penészedés is, és nem utolsósorban kevésbé fog a ház szén-dioxidot és szén-monoxidot kibocsátani a környezetbe.

Mindig érdemes körülnézni webáruházunk akciós termékei között:

-minőségi, ellenőrzött alapanyagok, 10 év garancia bevizsgált hőszigetelő rendszereinkre!

-gyors.pontos és ingyenes kiszállítással bárhová az országban!

-rugalmas fizetési feltételek(utánvét(készpénz), azonnali utalás lehetősége érkezéskor( nem szükséges előre utalni)! 

Webáruházunkat igyekeztünk vásárlóbaráttá tenni, hogy ne kelljen sokáig keresgélni a szükséges eszközöket, alapanyagokat, hasznos információkat, melyek elengedhetetlenek az egyszerű rendeléshez. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy ne csak jó alapanyagokat árusítsunk, hanem szakmai segítséggel is támogassuk a szigetelési munkálatokat. Hisz csak akkor lesz eredményes, környezet- és pénztárcabarát a szigetelés, ha a szigetelőanyag tökéletes szakmai technikával kerül fel a homlokzatra.

Hiszünk az általunk forgalmazott prémiumtermékekben, így 10 év garanciát biztosítunk vásárlóinknak. A megrendelt termékeket ingyenesen szállítjuk ki az ország egész területére, melyet a rendeléstől számított 48 órán belül meg is teszünk. Cégünk szolgáltatását a szakmai segítségnyújtással tettük teljessé, mely a hét minden napján igénybe vehető weboldalunkon. Chatboxon, e-mailben várjuk a felmerülő kérdéseket. Lehetőség van a telefonszám megadására, így kollégáink azon keresztül veszik fel a vásárlónkkal a kapcsolatot és nyújtanak szakmai segítséget. Örömmel tölt el bennünket, hogy naponta több új vásárló is rátalál webáruházunkra, így több ezer rendelést teljesíthettünk az elmúlt időszakban.

A kiváló, magyar gyártmányú prémiumtermékek jó áron való forgalmazása mellett folyamatos akciókkal támogatjuk vásárlóinkat. Mielőtt belevágnál a rendelésbe, érdemes a kedvezményekkel teli oldalunkat is végigböngészni, hogy a legköltséghatékonyabb legyen a szigetelés.

Akciós termékek

Rendszeresen találhatóak akciók az oldalunkon. Nemcsak komplett hőszigetelő rendszerek árait csökkentjük ilyenkor, hanem kiegészítő termékekhez is lehetőség van kedvező hozzájutni. A hajlaterősítő szalagon túl a bálás vagy raklapos üveggyapoton keresztül a komplett ásványgyapot szigetelőrendszerekig minden megtalálható.

Így használd az oldalt

Oldalunkat igyekszünk maximálisan felhasználóbaráttá tenni. Így minden hasznos információ megtalálható a rendelés menetétől kezdve a szállítási folyamaton keresztül a kedvezményes árakig. Így ha a kategóriaoldalon lefelé haladunk, bal oldalon vannak a hasznos információk a szállítási és rendelési feltételekről, melyeket a top 10 termékek követnek. A jobb oldalon pedig felugró chatbox ablakba lehetőség van a kérdések beírására, telefonszám megadására. Ezen a felületen kapható a rendkívül gyors és profi szakmai segítségnyújtás, mely a hét összes napján, reggeltől estig elérhető.

A kettő között, középen van lehetőség az akciós áruk között böngészni és kiválasztani a szükséges alapanyagokat. Majd a kosárba helyezés után azok azonnal megrendelhetőek. Mód van előreutalással és utánvétellel is fizetni. Nézz körül most az akcióink között, és rendeld meg mielőbb a kívánt termékeket igen kedvező áron. Professzionális termékekkel, szakmai háttérrel és segítséggel kitűnő szigetelés érhető el.