Akciók

Ha igazán jó áron szeretne hőszigeteléső rendszerekhez vagy kiegészítőkhöz jutni, érdemes végigböngésznie akciós termékeinket, melyek között EPS, lábazati vagy éppen kőzetgyapot típusok is szerepelnek. A 10 év garancia természetesen ebben az esetben is érvényes, amennyiben komplett hőszigetelő rendszert vásárol, és az ingyenes házhoz szállítást is igénybe veheti. Csapjon le a legjobb ajánlatainkra, rendeljen még ma!

A napjainkban épülő házaknál elengedhetetlen a hőszigetelés, illetve sok régebbi épület hőszigetelési munkálatai is folyamatosan zajlanak. Ezzel jelentősen csökkenthetjük a fűtési költségeket, így a családi kasszában is több marad. A falak hőingadozása csökken, ahogy a falszerkezetben kialakuló hőhidak negatív hatása is. Kevésbé fordul elő párakicsapódás és ezáltal penészedés is, és nem utolsósorban kevésbé fog a ház szén-dioxidot és szén-monoxidot kibocsátani a környezetbe.

Mindig érdemes körülnézni webáruházunk akciós termékei között:

-minőségi, ellenőrzött alapanyagok, 10 év garancia bevizsgált hőszigetelő rendszereinkre!

-gyors.pontos és ingyenes kiszállítással bárhová az országban!

-rugalmas fizetési feltételek(utánvét(készpénz), azonnali utalás lehetősége érkezéskor( nem szükséges előre utalni)!  

-----------------------

2021.06.14. A nagy és hozzáférhető raktárkészlet miatt a folyamatos áremelkedések hatása nálunk mindig csak 1-2 hét késéssel érezhető.

Érdemes a kívánt termékeket mihamarabb előrendelni az éppen aktuális, a piaci árhoz képest jóval kedvezőbb akciós árakon , fizetni pedig ráérsz a későbbi szállítási időpontkor(akár 30 nap ingyenes tárolással!) is és előleg sem szükséges.

----------

06.14. Akciós áron  Technolite Kőzetgyapot homlokzati rendszerek az ország legjobb árain Júniusi szállítással rendelhetőek!

Kőzetgyapot előnyök: páraáteresztő(nincs penész), a kiváló hő- mellett nagyon kedvező hangszigetelés, tűzvédelem!

------------------

 

06.14. Jelenlegi akciós hungarocell és grafitos rendszer árainkat  06.20 éjfélig beérkező rendelésekre tudjuk biztosítani(vagy amíg a készlet tart!).

Kiszállítás 07.16-ig bármelyik hétköznapra kérhető.

------------------

                                                                 

                                                                  

                                      

                      

Prémium minőségű szigetelő termékek

Nézet:
Sorrend:
 

Webáruházunkat igyekeztünk vásárlóbaráttá tenni, hogy ne kelljen sokáig keresgélni a szükséges eszközöket, alapanyagokat, hasznos információkat, melyek elengedhetetlenek az egyszerű rendeléshez. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy ne csak jó alapanyagokat árusítsunk, hanem szakmai segítséggel is támogassuk a szigetelési munkálatokat. Hisz csak akkor lesz eredményes, környezet- és pénztárcabarát a szigetelés, ha a szigetelőanyag tökéletes szakmai technikával kerül fel a homlokzatra.

Hiszünk az általunk forgalmazott prémiumtermékekben, így 10 év garanciát biztosítunk vásárlóinknak. A megrendelt termékeket ingyenesen szállítjuk ki az ország egész területére, melyet a rendeléstől számított 48 órán belül meg is teszünk. Cégünk szolgáltatását a szakmai segítségnyújtással tettük teljessé, mely a hét minden napján igénybe vehető weboldalunkon. Chatboxon, e-mailben várjuk a felmerülő kérdéseket. Lehetőség van a telefonszám megadására, így kollégáink azon keresztül veszik fel a vásárlónkkal a kapcsolatot és nyújtanak szakmai segítséget. Örömmel tölt el bennünket, hogy naponta több új vásárló is rátalál webáruházunkra, így több ezer rendelést teljesíthettünk az elmúlt időszakban.

A kiváló, magyar gyártmányú prémiumtermékek jó áron való forgalmazása mellett folyamatos akciókkal támogatjuk vásárlóinkat. Mielőtt belevágnál a rendelésbe, érdemes a kedvezményekkel teli oldalunkat is végigböngészni, hogy a legköltséghatékonyabb legyen a szigetelés.

Akciós termékek

Rendszeresen találhatóak akciók az oldalunkon. Nemcsak komplett hőszigetelő rendszerek árait csökkentjük ilyenkor, hanem kiegészítő termékekhez is lehetőség van kedvező hozzájutni. A hajlaterősítő szalagon túl a bálás vagy raklapos üveggyapoton keresztül a komplett ásványgyapot szigetelőrendszerekig minden megtalálható.

Így használd az oldalt

Oldalunkat igyekszünk maximálisan felhasználóbaráttá tenni. Így minden hasznos információ megtalálható a rendelés menetétől kezdve a szállítási folyamaton keresztül a kedvezményes árakig. Így ha a kategóriaoldalon lefelé haladunk, bal oldalon vannak a hasznos információk a szállítási és rendelési feltételekről, melyeket a top 10 termékek követnek. A jobb oldalon pedig felugró chatbox ablakba lehetőség van a kérdések beírására, telefonszám megadására. Ezen a felületen kapható a rendkívül gyors és profi szakmai segítségnyújtás, mely a hét összes napján, reggeltől estig elérhető.

A kettő között, középen van lehetőség az akciós áruk között böngészni és kiválasztani a szükséges alapanyagokat. Majd a kosárba helyezés után azok azonnal megrendelhetőek. Mód van előreutalással és utánvétellel is fizetni. Nézz körül most az akcióink között, és rendeld meg mielőbb a kívánt termékeket igen kedvező áron. Professzionális termékekkel, szakmai háttérrel és segítséggel kitűnő szigetelés érhető el.