THERMOMASTER MOSAIC lábazati díszítővakolat színes 20kg

Készleten
THERMOMASTER MOSAIC lábazati díszítővakolat színes 20kg
15 669 Ft+áfa=19 900 Ft

Beltéri díszítő vakolat ásványi felületre, amely kültérben lábazati vakolataként alkalmazható.

 

THERMOMASTER SZÍNVÁLASZTÓ(küldje el a kiválasztott kódot a rendeléssel)

Anyaga: diszperziós kötőanyagú, több színű márványőrleményből és tulajdonságjavító adalékanyagokból készülő, díszítő lábazatvakolat.
Felhasználási terület: kültérben, függőleges, megfelelően sík felületen, XPS hőszigeteléssel készülő lábazati hőszigetelő rendszerek zárórétegeként vagy hagyományos, fagyálló cementvakolattal ellátott és vízszigeteléssel védett épületlábazatok, kerítések, falfelületek díszítővakolataként. Erősen igénybevett, beltéri falfelületeken (pl. folyosók, lépcsőházak) is alkalmazható.
Felület előkészítése: az alapfelület por és szennyeződésmentes, teljes rétegvastagságban száraz, mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat el kell távolítani, a felületi hibákat alapvakolással az alapozás előtt javítani kell.
Alapozás: a megfelelő tapadás érdekében Thermomaster Mosaic lábazati vakolatalapozóval, 24 órával a vakolat felhordása előtt.
Felhordás: lassú fordulatszámú keverővel történő homogénre keverés után (magas fordulatszámon és hosszú ideig történő keverés a termék felhabosodását, illetve a zúzalékok színeinek kopását okozza) rozsdamentes fémsimítóval felhordani és rögtön, még nedves állapotban betömöríteni. A felhordott lábazati vakolat friss állapotban tejszerű bevonatú, amely azonban a minőséget nem befolyásolja, és a száradás során áttetszővé válik. Szükség esetén maximum 0,25 l/20 kg tiszta vízmennyiséggel hígítható.
Felhasználási hőmérséklet: (+)5°C és (+)25°C (aljzat és környezeti hőmérséklet) között, erős huzattól és napsütéstől védetten. (+)10°C alatt maximum 65% páratartalom esetén alkalmazható. A gyanta kikeményedéséig eső vagy nedvesség a felületet nem érheti.
Száradási idő: ~24 óra, 20°C-on, ideális körülmények között. Kedvezőtlen időjárási hatások (pl. alacsonyabb hőmérséklet, magasabb páratartalom) a száradási időt meghosszabbítják.
Anyagszükséglete: ~4-4,5 kg/m2
Színválaszték: 25 meghatározott színben.
Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban a gyártási időtől számított 12 hónapig, száraz, hűvös, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5°C és (+)25°C közötti hőmérsékleten. A megkezdett, de teljesen el nem használt vödröket azonnal vissza kell zárni, a maradék anyagot minél előbb felhasználni.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (17 vélemény)
5
(17)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Németh B.
Németh B.
2022.05.03
 - 14:52
Gyors, korrekt, megfelelő információ, máskor is innen rendelek.
Arnold Cs.
Arnold Cs.
2022.04.13
 - 14:40
Minden rendben megérkezett.Ajánlom mindenkinek.
Cs. Vilmos
Cs. Vilmos
2022.03.10
 - 15:04
Tökéletes választás volt a szigetelő rendszer és a webshopot is ajánlom, megbízható.
Zsolt N.
Zsolt N.
2022.02.02
 - 16:23
Egyből a raktárból szállítva.
Mindennel elégedett voltam.
Antal K.
Antal K.
2022.01.28
 - 14:21
Nagyon gyorsan ment minden, az ár megfelelő főleg az azonnali kiszállítással.