THERMOMASTER MOSAIC lábazati vakolatalapozó 10kg

Készleten
THERMOMASTER MOSAIC lábazati vakolatalapozó 10kg
7 480 Ft+áfa=9 500 Ft
THERMOMASTER MOSAIC lábazati vakolatalapozó

Anyaga: víz, ásványi töltőanyagok, műanyag diszperziós kötőanyag, pigment és additív készre kevert, fehér színű, szemcsés keveréke.
Felhasználási terület: meglévő és új épületeken, kül-és beltérben, műanyag diszperziós lábazati vakolatok ásványi alapfelületének előkészítésére.
Felület előkészítése: az alapfelület legyen száraz, fagy,- kivirágzás,- pormentes, teherbíró, tiszta, laza részektől mentes, de ne legyen víztaszító. A meglazult, sérült rétegeket el kell távolítani, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően kijavítani.
Felhordás: alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel, esetleg gépi szórással a felületre egyenletesen felhordva.
Anyagszükséglet: 0,2-0,3 kg/m2 az alapfelület nedvszívó képességétől, valamint a hígítástól függően. Szükség esetén maximum 0,1 l/10 kg tiszta vízmennyiséggel hígítható.
Felhasználási hőmérséklet: (+)5°C és (+)25°C (aljzat és környezeti hőmérséklet) között, erős huzattól és napsütéstől védetten.
Száradási idő: ~24 óra, 20°C-on, ideális körülmények között. Kedvezőtlen időjárási hatások (pl. alacsonyabb hőmérséklet, magasabb páratartalom) a száradási időt meghosszabbítják.
Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban a gyártási időtől számított 24 hónapig, száraz, hűvös, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5°C és (+)25°C közötti hőmérsékleten. A megkezdett, de teljesen el nem használt vödröket azonnal vissza kell zárni, a maradék anyagot minél előbb felhasználni.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
E. Zoltán
E. Zoltán
2022.06.22
 - 21:30
Nagyon szép lett a lábazatunk, kiváló minőségű az anyag.
F. András
F. András
2022.06.08
 - 22:00
Korábban már megvettem az alaprendszert, most pedig a vakolatot is. Minden rendben volt a mostani vásárlásnál is.