Tudnivalók

Miért vásároljak a PrémiumHőszigetelés.hu( Mepa-Poly Kft ) webshopból?

Mert nálunk prémium  minőségű és kedvező árú hőszigetelési termékeket , komplett hőszigetelő rendszereket és szárazépítészeti termékeket vásárolhatsz akár 24 órán belül a megadott címre szállítva bárhová az országban:

-Folyamatos online ügyfélszolgálat(chatbox balra lent:garantált válaszidő maximum 30 másodperc!),

-Pontos és gyors kiszállítás, rugalmas fizetési feltételek(utalás, bankkártya vagy akár fizethetsz kiszállításkor a sofőrnek is!),

-Precíz és ügyfélközpontú ügyintézés,rugalmasság,

-Díjtalan igényfelmérés és szakmai tanácsadás.

A házhozszállításról szeretnék bővebb információt? Költségek?

A premiumhoszigeteles.hu webshop vásárlóinak országos ingyenes házhozszállítást nyújt 100.000 Ft rendelési összeg felett-24 órán belül Pest és Fejér-megyékbe, 48 órán belül pedig az ország szinte bármely pontjára.

A kiszállítás a gyártó teherautóival történik. Amennyiben külön kérésed lenne a kiszállítás időpontját illetően azt megpróbáljuk figyelembe venni a fuvarszervezésnél ezért azt küldd el számunkra a rendelési űrlapon a megjegyzés rovatban.A kiszállítás előtti napon délután megerősítő sms-t küldünk a várható érkezési időről(2 órás idősávban).A teherautó helyzetét interneten is tudjuk követni így akár aznap telefonon is érdeklődhetsz az SMS-ben megadott információs telefonszámon.

sofőr érkezés előtt kb 30 perccel hívni fog, hogy legyen idő felkészülni a gördülékeny átvételre.

Érkezési időpontok: 07.00-14.00h között.

A kipakolás kézi erővel történik A sofőrok profik, amiben tudnak segítenek de, ha lehetséges legyen felkészült vásárlói segítség is a pakoláshoz.

100.000 Ft-ot nem elérő rendeléseket is kiszállítjuk 10.000 Ft+áfa(12.700 Ft) díjért ugyanilyen feltételekkel.

 

Mi történik azután, ha leadtam a rendelésemet?

Egy rövid telefonos egyeztetés/megerősítés a rendelés tételeit és a számlázás/fizetés/kiszállítás részleteit illetően, majd

- Küldjük is a megrendelést.

Ki a gyártója a Thermomaster termékeknek?

Az oldalon található hőszigetelő termékek gyártója/forgalmazója:

MASTERPLAST Hungária Kft.

web:https://www.masterplast.hu/

Cím: 8143 Sárszentmihály, Árpád u. 1/A

Cégjegyzékszám: 07-09-026984

Adószám: 25562675-2-07

Thermomaster gyártói weboldal:http://www.thermomaster.hu/

10 év rendszergarancia? Ez pontosan mit jelent?

Ha Thermomaster termékek rendszerben vannak megvásárolva webshopunkban, tehát a rendszer minden eleme garantáltan minőségi Thermomaster termék akkor a 10 év gyártói garancia vonatkozik rá, melyről hitelesített dokumentumot is állítunk ki.

 

A januári akcióról szeretnék bővebb felvilágosítást.

Előleg 25% befizetésével lefoglalhatod külső hőszigetelő rendszeredet még 2019-es árakon és a szállítást pedig bármikor kérheted egészen 04.30-ig(elég bármikor egy héttel előre jelezni).A fennmaradó 75%-ot is ráér ekkor kifizetni.

Előre láthatóan az alapanyag árak drágulásából következtetve és iparági becslések szerint kb 20% áremelkedésre lehet számítani szezonkezdetkor, így aki előrelátó és szigetelést tervez (de még nem időszerű és/vagy a hőmérséklet is túl alacsony a kivitelezéshez)előre lefoglalhatja a mennyiséget tavaszra és sokat spórolhat. A tárolást a megfelelő időpontig mi megoldjuk és ezért külön díjat nem számolunk fel.

Teljes hőszigetelő rendszert szeretnék de a felajánlott rendszerelemeken változtatnék. Lehetséges?

Az oldalon található szinte bármilyen termékeket cserélgetve tudunk személyre szóló ajánlatokat kidolgozni. Ebben az esetben emailben küldd el a pontos elképzeléseidet.

 

A rendelés leadása előtti felmérést/tanácsadást miként vehetem igénybe?

A rendelés leadása előtt jelezd számunkra, hogy szükséged lenne rá, általában néhány telefonbeszélgetés és email váltások a pontos adatokkal, fényképekkel/rajzokkal és összeáll a kép a pontos igényekről. Ha szükséges akár gyártói segítséget is igénybe veszünk de ez neked egyáltalán nem jelent több költséget.