Tudnivalók

Miért vásároljak a PrémiumHőszigetelés.hu( Mepa-Poly Kft ) webshopból?

Mert nálunk prémium  minőségű és kedvező/nagyker árú komplett hőszigetelő rendszereket(10 év gyártói rendszergaranciával) és hőszigetelési termékeket vásárolhatsz akár 24 órán belül a megadott címre szállítva.Folyamatos online ügyfélszolgálat, igényfelmérés és tanácsadás, pontos árajánlat, gyors leszállítás, rugalmas fizetési feltételek, precíz ügyintézés.

Ki a gyártója a Thermomaster termékeknek?

Az oldalon található hőszigetelő termékek gyártója/forgalmazója:

MASTERPLAST Hungária Kft.

web:https://www.masterplast.hu/

Cím: 8143 Sárszentmihály, Árpád u. 1/A

Cégjegyzékszám: 07-09-026984

Adószám: 25562675-2-07

Thermomaster gyártói weboldal:http://www.thermomaster.hu/

10 év rendszergarancia? Ez pontosan mit jelent?

Ha Thermomaster termékek rendszerben vannak megvásárolva webshopunkban, tehát a rendszer minden eleme garantáltan minőségi és megfelelő minőségű szakmunkával lett hőszigetelés kivitelezve akkor a 10 év garancia vonatkozik rá.

Mi történik azután, ha leadtam a rendelésemet?

Egy rövid telefonos egyeztetés amikor már megbeszéljük a kiszállítás részleteit is.

- Küldjük a rendelést.

Teljes hőszigetelő rendszert szeretnék de a felajánlott rendszerelemeken változtatnék. Lehetséges? Mi a teendőm?

Az oldalon található szinte bármilyen termékeket cserélgetve tudunk személyre szóló ajánlatokat kidolgozni. Ebben az esetben emailben küldd el a pontos elképzeléseidet.

A házamra elképzelt szigetelési rendszer megrendelését  bonyolultnak tartom  és még magam sem vagyok biztos pontosan mit rendeljek.Mi a teendőm?

Ebben az esetben a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot átbeszéljük a kezdeti elképzeléseket, az ingatlan adottságait és tanácsot adunk melyik rendszer lenne nálad legmegfelelőbb a lehetőségeket figyelembe véve. A pontos árajánlat és kiszállítási/tárolási lehetőségek ismeretében könnyebben tudsz tárgyalni a konkrét kivitelezésről is.

A rendelés leadása előtti felmérés/tanácsadás hogyan működik?

A rendelés leadása előtt általában elég 1-2 telefonbeszélgetés és néhány email váltás a pontos adatokkal, fényképekkel/rajzokkal és összeáll a kép a pontos igényekről.

Az ásványgyapot termékeknél nem teljesen értem a feltüntetett árakat, mennyiségeket. További magyarázatot kérnék.

Két kategóriában soroljuk az ásványgyapot termékeket-raklapos és bálás- és mindenhol a m2-re vonatkoztatott árakat jelezzük az egyszerűség és a könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért. A raklapos termékek címsorában is feltüntetésre kerül a bálák száma és az egész raklapon található termék összfelülete is. A bálás termékeknél pedig a bála m2 felületét írjuk ki és az erre vonatkoztatott bruttó árat. A raklapos árnál a raklapot, a bálásnál pedig a bálát már tovább nem bontjuk meg.

A házhozszállításról szeretnék bővebb információt? Költségek?

A premiumhoszigeteles.hu webshop vásárlóinak országos ingyenes házhozszállítást nyújt 100.000 Ft rendelési összeg felett-24 órán belül Pest és Fejér-megyékbe, 48 órán belül pedig az ország szinte bármely pontjára.

A kiszállítás a gyártó teherautóival történik az előre egyeztetett napon. A teherautó helyzetét interneten tudjuk követni így általában(ha csak valami előre nem látható dolog nem történik) megközelítő információt(kb 1-2 órás idősávban) tudunk nyújtani a megérkezés/lepakolás időpontjáról.

A kipakolás kézi erővel történik.

100.000 Ft-ot nem elérő rendeléseket is kiszállítjuk 8.000 Ft+áfa(10.160 Ft) díjért ugyanilyen feltételekkel.

Támogatások is igénybe vehetők?

Hőszigetelésre, nyílászárók cseréjére/korszerűsítésre meglévő vagy vállalt gyermekek estén támogatások is igényelhetők(Falusi CSOK vagy Babaváró).

A Falusi CSOK támogatás mértéke meglévő vagy vállalt gyermekszám alapján:

1 gyermek - 300.000 Ft

2 gyermek - 1.300.000. Ft

3 vagy több gyermek akár 5.000.000. Ft