FAKRO FELÜLVILÁGÍTÓK

INFORMÁCIÓS VONAL: 

Telefon: 0620/498-8770

E-mail: ertekesites@premiumepitoanyag.hu

 

 

A tetőablakok és kiegészítők még 2020-as árakon elérhetőek!

Országos kiszállítás:

- Ingyenes kiszállítás 5db tetőtéri ablak vásárlása felett!
- 5db tetőtéri ablak vásárlása alatt a szállítás díjköteles, amit a megrendelés visszaigazolása után egyeztetünk.

 

Nézet:
Sorrend:

Az új generációs Fakro felülvilágító ablakok akár 16%-kal nagyobb bevilágító felülettel rendelkeznek a konkurencia hasonló termékeihez képest.

SZERKEZETI TULAJDONSÁGOK

A tokszerkezet a helyiség felőli részén fehér színű (RAL9010). Az alkalmazott PVC anyaga nagymértékben ellenáll a savas hatásoknak, illetve kiváló víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, így a felülvilágító ablakok tetszőleges típusú helyiségbe
beépíthetők. A felülvilágító vízvetői alatt található kiegészítő leszorítóprofil tökéletes illesztést és vízzárást biztosít a felülvilágító ablak és a tetőfedő anyag között.

NAGYFOKÚ ENERGIATAKARÉKOSSÁG

D_C típus

A megfelelő szerkezeti kialakítás és az opcióban rendelhető extra hőszigetelő üvegezés együttesen rendkívüli hőátbocsátási együtthatót eredményez. A DEC-C U8 felülvilágító ablak Uablak=0,55 W/m²K együtthatóval rendelkezik EN1873 szerint (a 120x120cm méret esetén).

D_F típus

DU8 extra hőszigetelő, négyrétegű üvegezéssel is kapható, az Uablak=0,64 W/m²K együttható (PN-EN 14351-1 szerint) lehetővé teszi a kupola nélküli felülvilágító ablak alkalmazását passzívházas projektekben is.

D_G típus

Az egykamrás, betörésgátló P2 üvegezéssel rendelkező G típusú felülvilágítók a konkurencia hasonló megoldásaihoz képest 35%-kal jobb hőátbocsátási együtthatóval rendelkeznek.