Hőszigetelés dűbel

Hőszigetelés infó


THERMOMASTER dübelek

A dűbelezés a homlokzati hőszigetelés rögzítésének megerősítésére szolgál. A szükséges dűbel hosszúság alapját a szigetelő anyag vastagsága és a rögzítési mélysége adja meg. Kínálatunkban megtalálhatók a Thermomaster által gyártott magas minőségű dűbelek, műanyag és fém beütőszeggel, melyekből az ajánlott mennyiség 5-6 db/m2.
Amikor egy hőszigetelő rendszert tervezünk, a legtöbbet talán a hőszigetelő anyag kiválasztásával töltjük, azonban nem szabad megfeledkeznünk a dübelekről sem. Ebben a kategóriában megtalálhatod az igényeidnek legmegfelelőbb Thermomaster dübeleket.
Itt az olcsóbb műanyag dübelektől kezdve a fém betűszeges, hőhídmentes tárcsás dübelekig kedvedre válogathatsz. Itt mindenféle dübelt megtalálsz, amire egy profi kivitelezés során szükséged lehet, legyen szó kőzetgyapot vagy polisztirol hőszigetelő lemezekről. De találsz itt dübelt fal- és mennyezetszegélyhez is.

Gyártó
Dűbel típus
További szűrők
39 termék
Szűrés (39)
Sorrend
Népszerűség szerint
Sorrend

Kiváló Thermomaster dübelt a stabil rögzítésért

Ha hőszigeteléssel kívánod a ház hőleadást csökkenteni, szükséged lesz kiváló dübelekre, melyeket beszerezhetsz tőlünk ebből a kategóriából. Amikor a hőszigetelő anyag felkerül a helyére, akkor azt rögzíteni szükséges, hogy stabilan megálljon ott, ahova szánjuk. Ehhez a ragasztás az első lépcső, melynek száradását követően jöhet a dübelezés, mely igazán megadja a hőszigetelésünk tartását.

A dübelezéshez ajánljuk Thermomaster dübeleinket, melyeket ebben a kategóriában találsz. Különféle dübeleket ajánlunk különböző hőszigetelő anyagokhoz, de az itt található alkategóriákban minden hőszigetelő anyaghoz megtalálod a megfelelő dübelt is.

Költséghatékony megoldás polisztirol hőszigetelő lemezek rögzítéséhez

A polisztirol szigeteléshez ajánljuk a Thermomaster D-Plus dübeleinket.
Ezt a polipropilén tárcsás dübelt szálerősítéssel ellátott poliamid betűszeggel küldjük. Alkalmas EPS (expandált polisztirol, sima és grafitos) és XPS (extrudált polisztirol) hőszigetelő lapok mechanikus rögzítésére is. 70 mm-től egészen a 360 mm-es szárhosszig választhatsz a dübelek közül, így minden hőszigetelő lemez vastagsághoz találsz megfelelő méretűt. Két dologra viszont nagyon figyelj: a minimum 30 mm-es rögzítési mélységre, valamint a négyzetméterenkéni 6-12 dübelre (alkalmazástechnikától függően), de minimum 6 db szükséges.

Dübel kőzetgyapot hőszigetelő lemezek rögzítéséhez

Kifejezetten kőzetgyapot hőszigetelő lemezek rögzítéséhez ajánljuk a Thermomaster Smart H dübeleinket. Ezt a polipropilén dübelt hőhídmentes horgonyzott acél beütőszeggel küldjük. Alkalmas természetesen EPS és XPS lemezek rögzítésére is a kőzetgyapot hőszigetelő lapok rögzítése mellett. Rögzítési mélysége minimum 25 mm, de ajánlott inkább az 50-80 mm. Szárhosszát tekintve itt is választhatsz igényeidnek megfelelően 90 mm-től egészen 360 mm-ig.

További dübeleink

Fal- és mennyezetszegélyek (UW és UD profilok) rögzítéséhez is találsz kínálatunkban beütőékes dübelt. Az acélszegekkel ellátott beütőékes dübelek kiváló rögzítést tesznek lehetővé padlóhoz, falazott szerkezethez és födémhez való rögzítés esetén is.
Legyen szükséged bármilyen dübelre is, állunk rendelkezésedre.