SZÁRAZÉPÍTÉSZETI PROFILOK/KIEGÉSZÍTŐK -AKCIÓS ÁRAK!

Hőszigetelés/szárazép. info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

0670/592-5256

Szárazépítészeti ismertető-MASTERPLAST

Masterprofil szárazépítészeti profilok nagyker áron

 

Ha minőségi megoldásokat keresel Masterprofil szárazépítészeti profilok terén nagyker áron, akkor tudd, hogy a legjobb helyen jársz! Minőségi magyar termékeket találsz ebben a kategóriában egyenesen a Masterplasttól. Nem kell korlátoznod magad, a terveid, a vágyaid, az álmaid, mert segítünk mindent megvalósítani. Engedd szabadjára fantáziád, és valósítsd meg minden ötleted a minőségi szárazépítési profilok segítségével.

 

Itt megtalálsz mindenféle profilt, amire csak szükséged lesz. Legyen szó rögzítő-, toldó- vagy akár sarokvédő profilokról.

Amikor szárazépítészetről beszélünk, akkor olyan belsőépítészeti megoldásokról, technológiákról van szó, melyek használata során nem használunk fel felesleges vizet. Így már talán érthető a szárazvakolat kifejezés is.

 

Ezért érdemes szárazépítészeti megoldásokban gondolkodnod

 

Több szempontból is ez a legjobb választás, ha belsőépítészetről beszélünk. A belső terek és felületek kialakítása ennél nem is lehetne gyorsabb és egyszerűbb, mint ezekkel az alapanyagokkal és elemekkel. Ráadásul gazdaságosabb is, mint a hagyományos “vizes” kivitelezési módok, és még száradási idő sincs.

 

Mire használható?

 

Gyakorlatilag csak a képzeleted szab határt, hogy mire, milyen szárazépítészeti megoldáshoz használod a nálunk beszerzett profilokat. Akár modern lakókörnyezet kialakításáról, akár egyedi beltéri designról van szó, kiváló választás lesz. Épp annyira, mintha egy látványos felújításhoz vagy beltéri hang- és hőszigeteléshez használnád őket.

 

Használják beltéri válaszfalak építéséhez, álmennyezetek kiépítéséhez és tetőtér beépítéshez is. Ahogy előtétfalakhoz vagy szárazvakolat készítéséhez is. De emellett egyre elterjedtebb az egyedi beltéri designhoz való alkalmazásuk, ahogy bizonyos bútorokat és funkcionális tárolókat is ki lehet velük váltani. Tényleg csak el kell képzelned, hogy mit szeretnél látni a házadban, és ha megvan, összeválogatod, amire szükséged van, majd megvalósítod.

 

Szárazépítészeti profilok típusai

 

Itt megtalálod a CD, UD, CW, UW profilokat is. Sőt, ívesíthető élvédőt, merev bordát, pozitív sarokvédőt és J profilt is találsz az ebben a kategóriában elérhető kínálatunkban.

 

Rendszerbiztonság

 

Nálunk mindent megtalálsz, amire szárazépítészeten belül szükséged lehet. Mivel nálunk a kiváló Masterplast termékeket találod meg, ezért garantált, hogy minőséget vásárolsz! A Masterplast termékei megfelelnek az európai szabványoknak, CE jellel rendelkeznek. Az A-256/2015 számú Nemzeti Műszaki Értékelésben és az egyéb műszaki előírásokban vizsgált, minősített tűzvédelmi és zajvédelmi követelményeknek mindenben megfelelnek.

 

A nagyker áron beszerezhető Masterprofil szárazépítészeti profilok és kiegészítőik előnyei

 

Gyorsan és könnyen tudsz vele akár te magad is építeni. Nincs száradási idő, akár már az építés másnapján lefestheted, és elvégezhetsz rajtuk további szerelési munkákat is. Nagyon jó a négyzetméterára, főleg, ha összehasonlítod a hagyományos vakolási és falazási technológiákkal. Továbbá az sem hátrány, hogy nagyon minimális építési hulladékkal és porral jár a kivitelezés. Ez pedig időhatékonnyá és költségkímélővé is teszi egyszerre.

 

Nagyon könnyen (és pormentesen) bontható. Bár sokan nem is gondolnák, de rendkívül biztonságos is, mert egyáltalán nem éghető anyagok kerülnek felhasználásra kivitelezéskor. És persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire változatos és gyönyörű beltéri design készíthető a szárazépítészeti elemek segítségével.