Prémium TETŐABLAKOK - AKCIÓS ÁRAK KISZÁLLÍTÁSSAL!

Tetőablak info:  06 20 498 8770

E-mail: ertekesites@premiumepitoanyag.hu

---------------

Minden 2022.10.02-ig leadott megrendelés kiszállítása kérhető 2022.10.31-ig bármikor (készlettől függően) és nincs szükség előlegre sem!

---------------

Az áruházban feltüntetett árak a valóságnak megfelelnek, aktuálisak! 

Szállítás készleten lévő termékek esetében 2-3 munkanapon belül, díjmentesen (Fakro esetében egyeztetendő)!

---------------

A tetőablakok, burkolókeretek és kiegészítők árai a kedvezménnyel csökkentett árak!

"A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról" a fenti telefonszámon tudsz érdeklődni!

---------------

Ha valóban prémium tetőablakokra van szükséged akciós árakon, akkor a legjobb helyen vagy. Ebben a kategóriában ugyanis két kiváló gyártó termékeit találod meg. Itt vannak a Roto és a Fakro által készített tetőablakok és kiegészítőik.

Itt megtalálod a gyártók termékeit tartalmazó alkategóriákban a burkolókereteket, felülvilágítókat és a fénycsatornákat is. Így garantáltan megtalálsz mindent, amire szükséged lesz, ha valóban otthonossá varázsolnád az otthonod tetőterét. Válogass kedvedre a színes kínálatból.

Az ablakok több funkciót is ellátnak a házban, és nincs ez másként egy tetőtéri helyiség esetén sem. Itt is nagyon fontosak ugyanazok a kritériumok, mint az összes többi ablak esetén: minőségi és időtálló legyen! Többek között ezeknek a kritériumoknak is megfelelnek az ebben a kategóriában szereplő gyártók által gyártott termékek. Ezért ha ilyen termékeket keresel, akkor a legjobb helyen vagy!

De ezenkívül még számos további előnyei is vannak ezeknek a tetőablakoknak és kiegészítőiknek. Nem elég, hogy kényelmes használatot tesznek lehetővé, még stílusos is a megjelenésük, és nagyon biztonságosak is egyben. Kiválóan helytállnak a szellőztetésben éppúgy, mint a természetes fény biztosításánál.

ROTO prémium tetőablakok akciós árakon, országos kiszállítással

A német technológiában visszaköszön a precizitás, a kiváló anyaghasználat, a kényelem és az egyszerű kezelhetőség. A ROTO tetőablakok gyártása esetében is fontos a környezetvédelem. A műanyag ablakok újrahasznosítható anyagból készülnek. A gyártó akár 15 év garanciát is vállal egyes termékekre vagy azok egyes részeire. 

A FAKRO prémium tetőablakok

Ez a márka az egyik legkiválóbb a piacon. Folyamatosan innovatívabbnál innovatívabb termékeik vannak, mely megoldások közül már vannak olyanok, amik mára iparági szabvánnyá váltak. Hogy csak egy pár funkciót és innovációt említsek: automata szellőzés, topSafe rendszer a betörésekkel szemben.

A FAKRO tetőablakok gyártásánál az innováció mellett törekednek a környezettudatosságra is, ami egy modern cégnél már-már alapkövetelmény. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a gyártó az egyes termékeire akár 10 év garanciát is vállal.

Válassz igényeidnek megfelelően

A két alkategória (ROTO, FAKRO) közül érdemes mindkettőt átnézni, hogy tudd, milyen a kínálat, milyen lehetőségek, milyen megoldások vannak. Ha tudod, hogy konkrétan milyen tetőablakot szeretnél, vagy legalábbis tudod, hogy biztos azt akarsz, könnyebb dolgod lesz. De ha még csak puhatolózol a különböző megoldások között, akkor érdemes rá időt szánnod, hogy átnézd a kínálatot. Elvégre nem 1-2 évre fogod választani a terméket, hanem lehetőleg évtizedekre.

Az anyagminőség és a gyártás minősége garancia arra, hogy ki is fogják bírni ezek a termékek ezt a hosszú időt. Már csak neked kell eldöntened, hogy melyiket válaszd, annak tükrében, hogy milyen igények merültek fel.

Egy termék, több funkció

Önmagában egy prémium tetőablak nem csak arra jó, hogy beengedje a napfényt. Persze ez is egy alap tulajdonsága, de ma már ennél sokkal nagyobb igényeket is ki tudunk elégíteni egy-egy ilyen termékkel.

A gondos tervezésnek és az automatizálásnak hála, elérhetjük azt, hogy automatikusan mindig megfelelő minőségű friss levegő legyen biztosítva a tetőtérben. De ez még nem minden, olyan további funkciók is vannak, mint a beépített motoros redőny. Ezzel igényeinknek megfelelően tudjuk állítani a beszűrődő fény mennyiségét, vagy teljes sötétséget is el tudunk érni vele.