ISOMASTER XPS polisztirol lapok

Táblaméretek 600 x 1250 mm

------------------------

Isomaster XPS polisztirol lapok

 

Az Isomaster XPS polisztirol lapok a hőszigetelő rendszerek szerves részét képezik. Ezek az extrudált polisztirolból gyártott elemek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Ugyanakkor van még egy nagyon fontos tulajdonságuk: jól tűrik a nedvességet. Ha tehát olyan helyen szeretnél hőszigetelni, ahol nagy az esély a nedvességre, akkor a legjobb helyen jársz! Itt ugyanis megtalálod azokat az XPS polisztirol lapokat, amelyekre szükséged lesz.

 

Lábazat, pincefal vagy épp zöldtető szigeteléséhez keresel hőszigetelő anyagot? Megtaláltad!

 

Ha hőszigetelésre adod a fejed, akkor ismerned kell a különböző alapanyagokat, vagy szükséged lesz egy megbízható kivitelezőre. Akár már a tervezést is érdemes szakemberrel elvégeztetni, nehogy később probléma legyen. Minden esetre azt tudnod kell, hogy a hőszigetelés nem áll meg a homlokzatnál. Éppoly fontos a lábazat szigetelése is, így lesz igazán teljes és hatékony a hőszigetelésünk.

 

 

A megfelelő hőszigetelés nagyon fontos!

 

Minél jobb egy ház hőszigetelése, annál alacsonyabb a hővesztesége és egyúttal a fűtésszámlája is. Ha régebbi építésű házban élsz, jó eséllyel a falazata több hőt enged át, mint a modern építőanyagokból készült házak falazata. Épp ezért szükség van egy komolyabb szigetelésre képes anyagra, amivel megelőzhető a hő kiszökése.

 

Azonban ez nem feltétlenül ugyanaz homlokzat és lábazat esetén. Míg homlokzatnál főleg az EPS lapok és a kőzetgyapot dominálnak, addig lábazat esetén az XPS kerül előtérbe. De mindenképpen rendszerben érdemes gondolkoznunk, ugyanis ezek kiegészítik egymást. Együttes erővel tudnak a leghatékonyabban harcolni a szökő hő ellen.

 

Isomaster XPS polisztirol lapok: a lábazat szigetelői

 

Mindenki ismeri az expandált polisztirol lapokat, bár lehet, hogy inkább EPS-ként, sőt leginkább hungarocellként. Ezzel az anyaggal szokták a legtöbb homlokzati hőszigetelést elkészíteni. De aki teljes hőszigetelést szeretne, az itt nem áll meg. Mivel te is ebben a kategóriában keresgélsz, így bizonyára te is tudod, hogy a lábazatnak is szüksége van szigetelésre. Erre vannak az úgynevezett extrudált polisztirol, azaz az XPS lapok legyártva. Ha lábazati szigetelőanyagot szeretnél, válaszd a kínálatunkból a 600 x 1250 mm méretben elérhető kiváló Isomaster XPS SVW lapjainkat!

 

Miért épp az Isomaster XPS polisztirol lap?

 

Hasonlóan kiváló hőszigetelő, mint az EPS lapok, de még azokon is túltesz más kiváló tulajdonságának hála. Az XPS egy gyakorlatilag lépésálló szigetelőanyag, amely kiváló hangszigetelő is egyben. Mégis amiért igazán érdemes alkalmazni, az a minimális nedvességfelvevő képessége. Tökéletes választás olyan helyeken, ahol sok nedvességnek van kitéve a hőszigetelő anyag.

 

Hol használjuk az Isomaster XPS polisztirol lapokat?

 

Alapvetően (ahogy már írtuk is) vízálló lábazati hőszigetelő rendszerhez szokták alkalmazni. Emellett azonban tökéletesen megállják a helyüket pl. pincefalak szigetelése során is. Minden olyan helyen tökéletes választás lehet számodra, ahol sok a nedvesség, ahol jellemző a nedves környezet.

 

Széles a választék, és jó árak várnak nálunk!

 

A termékek nevében segítünk neked azzal, hogy szerepel benne az adott XPS lap vastagsága. Ebből találsz akár már 2 cm-eset is, de egészen vastagat, 20 cm-eset is megtalálsz a kínálatunkban.190.000 Ft vásárlás felett jár az ingyen szállítás!